Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 971 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

1,3
Thijs uit Zeist
Service2
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit1
Ik heb in 2015 een auto gekocht bij Spekkels. Ik zocht een betrouwbare auto en heb daar meermalen naar gevraagd voor de aankoop. Na de proefrit nog wat vragen gesteld over de scheve stand van het stuur en het trekken naar een zijde (volgens Spekkels kwam dat door de bolling van de weg, later bleek bij uitlijnen (door Kwitfit) dat de wielen meer dan 1,5 graad uit het lood stonden), en over het wat ogenschijnlijk tegenvallende vermogen. Dit kwam volgens Spekkel doordat ik een andere auto gewend was en dat het aan mijn rijstijl lag. Later bleek - bij een andere garage - dat de katalysator volledig verstopt was en deze al na een kort ritje stond te gloeien... Maar alles leek in de eerste maanden in orde, behalve toen er een beugeltje van de uitlaat los leek te zitten. Pas bij het 3e bezoek (!!) kon de auto gerepareerd worden en kreeg ik bij het ophalen de mededeling dat er een heel deel vervangen was. De eerste APK heeft me daarna 1600 euro gekost, en de 2e APK leek uit te komen op 1700-2000 euro. Die heb ik toen maar laten zitten, om voor een nieuwe auto, bij een betrouwbare garage, te gaan... Dit alles past geenszins bij de toezeggingen door Spekkels die mij gedaan zijn bij aankoop. Zeer slechte ervaringen, om het samen te vatten
9
Marcel Reinartz uit Utrecht
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Heel positief. Goede service en snelle vriendelijke bediening.
10
Ton Kuijper uit Odijk
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Grandioos. Super personeel en top service Al bijna 20 jaar zeer tevreden klant !
9
Dick Brugman uit Houten
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
indien er problemen met mijn auto zijn of met de brommobiel van mijn vrouw dan wordt er altijd vlot en zeer serieus gehandeld om het zo snel mogelijk op te lossen. dit gebeurt dan altijd met de deskundigheid en prijs-kwaliteit die aanwezig is. daarom dan ook de hoge score van 3 x 9. ga zo door en houd dit vol.
9,3
Rob De Meijier uit Maarn
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Perfecte service en uitermate vriendelijk. Ga zo door.
6,3
Anoniem
Service7
Deskundigheid6
Prijs / kwaliteit6
Over het algemeen goed. De laatste keer ben ik minder te spreken over de gemaakte kosten en overleg vooraf.
8,7
Maaike Beckers uit Odijk
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Een probleem met een bijna lekke band werd meteen verholpen. Nog dezelfde dag konden we veilig verder rijden. echt prima service!
9
Bob Teijema uit Utrecht
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Een garagebedrijf dan én zeer deskundig is, én met de klant meedenkt, én niet duur, én ook nog eens supervriendelijke mensen
9,3
Peter Gelhard uit Odijk
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Top bedrijf, goede service, goede communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding
10
Wouter Wammes uit Vleuten
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
super goede services!